Post by sepecditictei on Mar 16, 2022 16:24:22 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Manor : Sunny House ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Manor : Sunny House IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat pre klávesy na zvýšenie ▞▞▞
▞▞▞ Merge Manor : Sunny House 2022 version ▞▞▞
The Secret Society: Mystery Eventyr fqx
Pekný manažment a znalosti
Merge Manor : Sunny House Головоломки why
Pomoc.. po aktualizácii. Teraz, keď dokončím úlohu a nedovolí mi to kliknúť na ikonu „DOKONČIŤ“.
Grafika je pekná, ale požadované položky sú smiešne, špeciálne pre stojan na citróny. Neexistuje žiadna skutočná „kniha“, kde by ste našli, ako získať položky (thx to yt za nájdenie odpovedí). Náklady na niektoré veci sú smiešne vysoké. Hra má potenciál, ale ide to z kopca.
Zlučovacia hra Run of the Mill, akokoľvek skvelá na daždivé dni
Podvodníci / zlodeji. Ukradli mi 170 $ od môjho 5-ročného hrajúceho túto hru 1 hodinu na mojom telefóne a google mi to nevráti. NESŤAHOVAŤ. Aj po odpovedi mi stále ukradli peniaze bez náhrady. podvodníkov.
Stále padá. Kúpil som si špeciálny doplnkový balík, ktorý sa po zaplatení zrútil. Keď som ho otvoril, nevydalo mi to, čo som si kúpil. Neodporúčam......
NITEMARE.. ŽIADNA PODPORA.. MINUTÉ viac, ako by som mal v tejto hre.. platená hotovosť na odomknutie novej oblasti, ktorá obsahuje 200 drahokamov.. energia.. niekoľko truhlíc a iné predmety..ale teraz som zistil, že za odomknutie truhlíc musím ZAPLATIŤ DRAHOKAMY??? nie je to lacný podvod? Stačí uviesť úprimnú sumu v hotovosti, aby sme sa mohli rozhodnúť, koľko skutočne utratíme a ak to chceme. povedzte mi niekto pls, ako zrušiť hotovostnú transakciu?!
Je to zábava a musíte byť trpezliví, aby ste sa umiestnili vyššie. V určitom okamihu však stačí dosiahnuť určitú úroveň, 21, na festivale limonád, ktorý sa resetuje pri každom reštarte. Takže stratíte svoj pokrok. A máte na to len dva dni... je to mimoriadne frustrujúce, keďže máte obmedzené zdroje na to, aby ste sa dostali na úroveň, ktorú musíte zakaždým odomknúť. To znižuje môj pôžitok z hry, pretože nemôžem napredovať, kým nedosiahnem tento míľnik.
Merge Manor : Sunny House Teka-teki yfke
Získanie potrebných položiek trvá príliš dlho, niektoré sú také zriedkavé, že je to takmer nemožné. Energia sa minie skôr, ako získate to, čo potrebujete pre každú úlohu.
Zatiaľ je to dobré, ale nie som veľmi trpezlivý
Pekné 👍
Je to dobrá hra na oddych, ale potrebuje na doske nejaké miesto
Toto je Merge Mansion pod akýmkoľvek iným názvom, s výnimkou trochu horšieho vo všetkých aspektoch.
Hra sa nenačíta skôr, ako spadne
Merge Manor : Sunny House Geduldsspiele fnuk
Milujem hru, ale nedávna aktualizácia systému nie je kompatibilná s hrou a často padá preto tie 4 hviezdičky
Cez to všetko ma hra baví. Hrám to neustále. Môj primárny problém je, že existuje len 100 energie. Keď vylepšujete svoje skrinky s náradím, spotrebujete energiu za menej ako 5 minút. Sekundárnym problémom je, že doplnenie energie trvá 2 minúty, čo znamená, že doplnenie energie trvá viac ako 3 hodiny a hráte len niekoľko minút, kým budete musieť čakať ďalšie 3 hodiny. Okrem toho je to veľmi dobrá hra a rád ju hrám.
Merge Manor : Sunny House Παιχνίδια παζλ nmdu
Minul som veľa peňazí na nákup balíka pokladov a dostal som iba svoju energiu, žiadne truhlice!!!!!
Veľmi pútavá zlučovacia hra. Celkom dobre vyvážené používanie a zarábanie energie. Môže byť potrebný väčší úložný priestor, pretože na jednom poli sa musí spracovať toľko boxov s nástrojmi.
Zatiaľ sa mi hra páči, má jednu chybu, nemá veľa miesta a extra sloty stoja veľa peňazí
Dobrá hra na zabitie času
Dal by som 5 hviezdičiek, ale video na získanie 10 energie zadarmo nefunguje. Skúsil som to 5 krát a stále som nedostal voľnú energiu.
Bolo by lepšie, keby upgradovanie vecí, ktoré potrebujete na získanie predmetov, netrvalo večnosť. Hrám už mesiace a niektoré z mojich predmetov sú len na úrovni 1. A čo sa deje s výrobou VŠETKÝCH KVETOV?!?!?!? Je to smiešne, stačí nám urobiť pár kvetov a hotovo!!
Veľmi zaujímavé
Práve som začal hrať a bol som úplne ohromený!! Skvelá grafika a veľmi štedrá energia!
Táto hra nie je dobre vyvážená. Cieľ je neprimerane ťažký a zvyčajne sa nedá dosiahnuť v rámci prideleného množstva energie alebo počtu kliknutí povolených na nástroji. Nástroje uvoľnia náhodnú položku a nikdy nemáte istotu, koľko kliknutí má každý nástroj, kým sa mu neminú položky. Čas otáčania počas čakania na dobitie nástrojov je tiež nepredvídateľný, neexistuje spôsob, ako zistiť, koľko času zostáva do dokončenia nabitia. Chcel som to mať rád, ale nemôžem.
Merge Manor : Sunny House ปริศนา oyzh
prečo sa tam nepohybujú žiadni ľudia ani divá zver? Je to dobrá hra, ale chýba v nej ľudský element. Veľmi dobrá a lahodná vyzerá ako chutné jedlo
Snažím sa užiť si hru, ale neustále padá.
Od novej aktualizácie nemôžem dokončiť úlohy, aj keď niektoré úlohy mám hotové.
Takýmto tempom budem na úrovni 30 alebo 50, kým sa vôbec priblížim k domu. Toto je presne ako Merge Mansion. Prečo nezačať s Manor? Prečo musíme opravovať všetko ostatné okolo toho? Mohlo by sa to volať aj Merge Estate. Nechápte ma zle, tá hra sa mi páči. Ale ak je to presne ako Merge Mansion, potom budem na úrovni 50 alebo dokonca 100, kým budem môcť opraviť panstvo.
Chyby okamžite opravené
Nedostatok odmien
Táto hra je zábavná, ale neznášam čakanie na doplnenie energie a zamrznutie herného videa, aby ste nedostali energiu ani mince. Kiežby mohli opraviť chybu.
Milujem hru, ale dnes som dostal bezpečnostné upozornenie. očividne nová aktualizácia prišla s vírusom. Skúsil som to dvakrát preinštalovať, ale nič nepomohlo. Dúfam, že sa to čoskoro vyrieši, aj keď sa obávam, že som stratil všetok svoj pokrok.