Post by sepecditictei on Mar 16, 2022 16:45:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Silly Royale – Ördög közöttünk ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Silly Royale – Ördög közöttünk IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack játék (sok drágakő) ▞▞▞
▞▞▞ Silly Royale – Ördög közöttünk 2022 version ▞▞▞
... kívánságműsor cost music disco british music képköznapok London ne szégyeld könyvajánló videoclip blog funny pepszi youtube japan royal
Ez a játék szép akkor közöttünk. Ez a játék is tartalmaz néhány ingyenes kalapot és 3 ingyenes skint, de az új jail break mod csak privátban aktív, miért tedd a jail break térképet nyilvánosra is, plss, így teljes csillagot adok neked.🙏🏻🙏🏻🤬
Geometry Dash Meltdown Spillehall dxi
Egyetlen problémám van, ez a "magas késleltetésű probléma".
Szép játék, amit készítettél, ez egy szép remake közöttünk, szóval 5 csillagot adok rá, de felvehetnél több országot, mert az egyetlen dolog, ami felbukkan, az Indonézia, kérlek javítsd ki
Szép játék, de a probléma az, hogy devi ping probléma lett, másik szervert választok, kérjük, javítsa ezt a problémát, ha 5 csillagot adok
A játékmenet és a grafika is megfelelő, tapasztalataim miatt jobban szeretek közöttünk. A gyilkossági rejtélyben csak annyit látok, hogy tele van játékosokkal, akik nem beszélnek, tudják, ki az ördög, és nagyon hülyék, mint nálunk, a bújócska mód csak egy speedrun mód.
Ez egy nagyon csodálatos játék, és köszönöm, hogy hozzáadtad az audiocsevegést
Squidgame verzió, ahol azok, akik már tisztességtelenül megkapták a karakterek bőrét, akkor is lelőnek, ha két lépést tettek a piros fény után😑
Ez a játék nagyon jó nekem tetszik 😀
Emlékeztető: X-Faktor - Sorozatjunkie
Silly Royale - Iblis Diantara Laga tppf
Silly Royale -Devil Amongst Us Azione gaq
Miért olyan hosszú a betöltés, hogy ilyen csalódottan kell feladnom
Uhm... késik és túl sok a hirdetés, azt hittem, online van😭🔪
Jó, de a játék nem indul el 1 másodpercen belül
Van valami hiba a squid Royale 2. évadban, amikor a mi időnk nem járt le, akkor azt is mutatja, hogy időn kívül kerültél ki, és amikor befejezem a cokiee-t, akkor azt mutatja, hogy időn kívül kerültél ki.
Javítsd ki a problémát, nem tudok frissíteni
Napi izés téma - Elértünk a 10000. izéhez. Jobb ötletem ... - Izé
3 csillagot adok rá, mert meg akarom szerezni a macit, de olyan drága, tudna frissíteni, hogy a bőrök eladók legyenek, pls, és a tintahal royal, ja nem, a zöld fény piros lámpája CSAK EGY SZEMÉLY NYERHET, hogy TÖBBET ÉS WEN CSALÁJA AZ ÖSSZES EMBER ÉJJÁJÁT, AKIK OTT JÁTSZIK, ezért kérlek, kérlek, kérlek, frissítsd
Imádom ezt a játékot, de most utálom bcs of one update A hangcsevegés frissíti a bcs-eit utálom az emberekkel folytatott hangcsevegést
Ez egy nagyon szép játék. Imádtam, sok barátot szereztem, játszottam velük, és élveztem velük, a börtönbüntetés csodálatos volt, a bújócska szórakozás és a gyilkosság rejtélye kiváló
Tudom, de minden alkalommal, amikor csatlakozom egy játékhoz, lemaradok, ezért 2-re értékelem, sajnálom, de kicsit belejöttem a játékba, szórakoztatónak tűnik, de minden alkalommal lemaradok
Rendben, csodálatos játék különböző módokkal, beleértve a köztünk lévőt is. De az egyetlen problémám a "piros lámpával, zöld lámpával" van. 1. meg kell érintenie a mozgáshoz. Miért ? A tartásnak elegendőnek kell lennie; 2. a győztes logika. Komolyan, nézted a tintahal játékot, és láttad, hogyan működik a piros világoszöld fény. Itt CSAK 1 nyertes van, tényleg😬 (a piros és zöld fény logikáját biztosan felcserélted a tényleges tintahal játékkal). Ezért a nevezési díj 1000; végül a hülyék nagyon lassan mozognak abban.
Frissítés: - Még mindig nem kapok esélyt arra, hogy szélhámos legyek. Frissítés újra: - Kérjük, távolítsa el a nevezési díjakat, ez szó szerint nagyon bosszantó, mint minden alkalommal, amikor egyszerűen csak 100 érme, szóval pazarolja, ne tartsa meg a "nevezési díjakat" köszönöm
Jól éreztem magam 😀 Imádom a bújócskát és a gyilkossági rejtélyt, és szeretem a kúria helyét is, mint a börtönt 💜 szép játék 🎮 De néha elakad, javítsd ki 🎯
Ennyire debil köztünk helyed ahha haa. ... Baratnomet nyisunk virtuélis borozot crazy szio. ... Leszurom tokos fested ördögöt falra röhögném.
Van néhány probléma, például amikor a játék elindult, 1 másodpercen belül leállt, azt hittem, hogy a hálózati problémáim vagy valami más, aztán rájöttem, hogy mindenkivel előfordult ez a probléma, nem is tudok játszani semmilyen játékkal, úgyhogy javítsd ki a problémát. Összességében jó játék
Kíváncsi vagyok, mi a baja mindenkivel, aki azt mondja, hogy ez a játék csodálatos, de nem nekem adok csak két csillagos okot, minden alkalommal, amikor vendégül látok vagy találok egy előcsarnokot, még akkor is, ha tele van a hálózati kapcsolatom, ezért szeretem az igazi Köztünk. kásás jobb az ottani sever nevetséges Ugh!!😤
Jó játék, de jön a 30 perc karbantartás, és minden alkalommal, amikor játszom, jött, nem akarom
Silly Royale -Devil Amongst Us Aksyon qfwk
Angol-magyar online szótár - Online Angol Tanszék
Ennek a játéknak sok hibája van az idő nagy részében, még jó hálózat mellett sem töltötték be
Ez egy nagyon szép játék és fantasztikus is, de kérem, adja hozzá azt a funkciót, hogy nyilvánosan játszhatunk a börtönben
3433 db. véletlen kulcsszóra releváns magyar honlap
🥳🥰🤩😍😁😁😁😈🤑😎⭐🌟✨❤️😻😼💪👍
Jó volt, de körülbelül 20 percig töltődött, amikor megpróbáltam lejátszani, de igen, most azt mondhatod, hogy ellenőrizd a kapcsolatot. Fiú, sokszor csináltam, a kapcsolatom tökéletes!
Mi a fene van veled! Most nyertem két squid royal meccset, de nem kaptam semmit. Nem a bőr és nem 2000 érme. De elviszi az érméimet. És ha megnyerem a babát, csak énekeld el a dalt, és végre elmentem. Amikor látom a frissítést, nincs. Kérlek javítsd ki!
Nem tudok játszani, de a szállás nagyon lassú, egy csillagom van) és most nem játszom ezekkel a játékokkal, ez a telefon annyira le van késve, így van telefonom, jól telepítem ezeket a játékokat
Azta! Nagyon szép játék de. Csak nekem van problémám, ha megnyitottam a chat-et, köszönök nekik. Építs meg engem) : Nem csinálok mást, csak haragszanak rám...
Ez a játék volt a kedvencem, de most már nem csak a hangcsevegés miatt, kérjük, távolítsa el a hangcsevegési lehetőséget. Szeretném visszakapni a legjobb, gyönyörű és kedves játékomat kérem🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
A játék fantasztikus. Azt javaslom, töltse le, ez szép, de a játék keveset akad a kettő között, és nagyon ritkán játszottam csapatjátékkal, mert drágakövekre és érmékre van szüksége, ezért kérjük, távolítsa el a folyamatot, és emiatt sokan nem játszunk ezzel a játékkal. ugyanolyan volt, mint én és a barátaim, ez a te jóságodért van
Nagyon szeretek játszani ezzel a játékkal, mert túl jó és túl vicces, élvezetes és van néhány barátom. Ezt a játékot mindenkinek ismernie kell és játszania kell, mert meggondolja magát, és segít, hogy ilyen jó barátot szerezzen...... KÖSZÖNJÜK....😊😊
A legrosszabb játék, mert más szempontból ez a játék a legjobb, de a kötélhúzásban nem tudnak sok gombot adni nekünk, várnunk kell, de még mindig veszítünk a többiek közül, akik nyernek, úgyhogy kérlek, javítsd ki a problémát, és újra játszom ezt a játékot ok köszönöm 😊
Fix The Bugs !!!!!!!!!!😤 kérlek, nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal ❤
A LEGNAGYOBB JÁTÉK, HOGY FOLYAMATOSAN meghalok, és WIFI PROBLÉMÁK VAN, DE NINCS WIFI PROBLÉMÁM EZ A STUPOD JÁTÉK AZT MONDJA, HOGY EZ A JÁTÉK SIKERTELEN TELJES HIBA Utálom EZT A HÜLYE SIKERET
Javítsd ki ezeket a hibákat, ha nyilvános vagy privát chaten beszélgetek, nem jelenik meg bennük a masszázs ..hányszor elküldtem nem jelenik meg.Amikor a bátyám játszik, üresen jelenik meg a barátlista és néha mindenki offline.in egy játék élek, de a találkozáskor halott vagyok ...... javítsd meg az egészet, különben túl jó a játékod
Nagyon rossz zöld fény, amikor még csak az idő lejárta, nagyon nagy kövér hazug hazug hazugnak tűnik
Silly Royale -Devil Amongst us Action lkcz
Azt javaslom, hogy a Jail Break módot tegyük nyilvánossá is, mert amikor játszunk, 1-3 barát online van, így nem tudjuk olyan sűrűn játszani és élvezni. Különben rendben van és jobb, mint Köztünk
Ez a játék nagyon jó volt, de legközelebb adj hozzá egy szirénafej modot, amivel az ördög sziréna fej, buta a túrázók szirénafej üldözni fog velem az ő szuperképességét, a szupererő olyan, mint a hanghullám, és sokkal több túrázónak és túrázónak kell elvégeznie a feladatait és adj hozzá egy egyéni minijátékot szabotázs ugrókötél ostoba koppintás ugrókötél elölről fog jönni, aki először megmondja, hogy elveszíti az utolsó túléli, kap 100 extra érmét